NFC står för Near Field Communication som är en trådlös teknologi som används för att skicka filer mellan två enheter. Till exempel från ett klistermärke till en smartphone. Vi levererar specialanpassade klistermärken som kallas nfc taggar då de innehåller ett litet NFC chipp, en antenn och något som håller samman taggen i ett format av ett klistermärke. NFC taggar öppnar nya dörrar då de enkelt kan programmeras av en vanlig mobiltelefon. Till exempel kan du lägga in länkar eller kommandon i dina taggar så att den som håller mobilen nära din NFC tagg tas till en speciell upplevelse.

Läs vår snabbguide: Vad är NFC?

Det tar bara några sekunder att programmera en NFC tagg. Ladda ner NFC appen och läs vår guide som.

När vi levererar taggar i större volymer så kan vi programmera era taggar åt er så att ni slipper göra det för hand.

Läs vår snabbguide: Programmera dina första NFC-taggar

Större taggar har en större och starkare antenn. En större antenn gör så att taggen kan skicka ut starkare signaler och är enklare att skanna med en mobiltelefon. Antennen är de runda cirklarna i NFC taggen som är gjord av aluminium eller koppar. koppar är dyrare än aluminium men signalen blir lite starkare, därför används koppar endast i de minsta taggarna där varje lilla milimeter av skanningsstyrka är viktigt.

Därför rekommenderar vi att ni väljer en så stor tagg som ni kan, utan att den blir påträngande. 29mm är en tagg som har en bra kombination av pris, storlek och skannstyrka som är den mest populäraste taggen just nu.

Premiumtaggar som 38mm eller 45mm är menade för artiklar som ska användas flera gånger, som digital bordsmeny, digitalt visitkort, eller ID bricka och därför investeras mer i en premium upplevelse, medans mindre taggar som t.ex 25mm eller 22mm används 

Läs vår snabbguide: Vad är NFC?

Ibland vill man låsa en NFC tagg så att ingen annan kan ändra den. Våra taggar kan låsas med ett lösenord eller att permanent låsas. Läs vår guide som beskriver vilket alternativ som är bäst för er. I större volymer kan vi låsa och programmera era taggar åt er.

Läs vår snabbguide: Hur man låser en NFC tagg

NFC taggar behöver inget batteri. NFC använder sig av magnetisk induktion för att "låna" energi från mobiltelefoner när den skannas.

Våra NFC taggar är vattentåliga- men vi rekommenderar maskintvättbara taggar för kläder och andra accessoarer som ska klara av cyklar av maskintvätt, dessa taggar är stärkta där de oftast går sönder och med ett extra lager som skyddar taggen från att repas.

Våra NFC taggar funkar mellan -20° och 70° grader.

Hur mycket minne du behöver beror på ditt användningsområde!

Läs vår storleksguide som visar dig hur mycket minne som är rätt för er

Det tar circa 20 sekunder att programmera en tagg. Att programmera tusentalls taggar kan ta lång tid. Vid större ordrar så fixar vi det åt er, vi skickar ett formulär till er som ni fyller i som specificerar hur taggarna ska programmeras.

Vid lite större ordrar kan vi programmera, printa och låsa era taggar på beställning. 

Kontakta oss för mer information på X eller i chatten

Har ni hittat en NFC tagg på internet som vi inte har i lager? Det kan vara en tagg som inte möter våra kvalitetskrav, eller en tagg som som är lite ovanligare.

Kontakta oss så hjälper vi er med att matcha rätt lösning till ert projekt projekt.

För ordrar över 2000 taggar kan eget motiv printas på våra vita NFC taggar. Kontakta oss om ni har några frågor. Skicka oss en designfil som vektor eller png/jpg. Vi kan även hjälpa er att ta fram en tagg-design som passar ert projekt.

Enligt distansavtalslagen har man som konsument rätt att ångra sitt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att man tagit emot produkterna. För att du ska hinna utöva din ångerrätt i tid räcker det med att du sänder in ditt meddelande om att du tänker utöva ångerrätten innan ångerfristen gått ut. Du har rätt att öppna förpackningen och undersöka varan i den utsträckning som krävs för att bedöma om du är nöjd med den.

Läs mer om vår returpolicy här

Kontakta oss på support@nfc.nu eller i chatten för information om hur och var returen ska skickas.

Ibland kan Postnord få det svårt, vi gör vårt bästa för att plocka ut, programmera och testa er beställning beställning samma dag. Om det har gått mer än 5 arbetsdagar sedan du placerade din order utan att den levererats så 

PREPARED DEMO CONTENT

Simply add as many items as you wish to your shopping cart while browsing our store. Once you want to proceed with the order - do so by going to the cart and clicking "checkout". Follow the instructions by providing us with delivery information and select payment method the for goods - we will ship your package within X business days.

Our support team is always happy to guide you at any step!

PREPARED DEMO CONTENT

International taxes might be applied depending on your country's taxes policy.

Customs duty is calculated as a percentage of the customs value of the goods:

The percentage or rate varies depending on the type of goods. You can check the tariff applicable in the TARIC database for EU and Import calculator for USA.

 • The customs value is made up of:
 • the price paid for the goods,
 • the insurance cost,
 • the shipping cost.

PREPARED DEMO CONTENT

 • Where customers can track their orders?
 • Is it possible to change the order and how it can be done?
 • How to take care about XX item?
 • If customer received only part of the whole order, what should be done?
 • Can a loyal customer get a discount? 
 • When is the next promotion?
 • Can the seller send you product test samples?
 • Privacy policy.
 • How can an order be cancelled? 
 • If an order is shipped, separately will there be double shipping charge? 
 • Customs fees and/or taxes for international orders.