hur man programmerar en nfc tagg
I den här guiden visar vi hur du programmerar NFC taggar på 30 sekunder. För att göra detta behöver vi ladda ner NFC appen som finns för både iPhone och Android
_
App Store        Google Play Store
_
-
Ladda ner "NFC Tools" och öppna appen
_
-
-När du har öppnat appen, klicka "Write"
"Write" betyder att vi ska "skriva in en kod" i NFC chippet som telefoner ska läsa av. 
När du kommer till nästa skärm så klicka "add a record"
-
-
Här får vi fram en lista på olika kommandon som kan användas för att programmera en NFC tagg. T.ex kan du öppna appar, lägga in koordinater, kontaktuppgifter, öppna länkar, och mycket mer. Här visar vi hur lägger in en länk i NFC chippet.
 -
-
Välj "https://" i första fältet, och i andra fältet så skriver du den url/hemsidan som taggen ska programmeras med
Tips: Om du vill kunna ändra och kontrollera dina taggar i framtiden- alltså att göra dina taggar dynamiska- så rekommenderar vi att ni sätter upp en redirect-länk som ni själva kontrollerar. Kontakta oss om du behöver hjälp med att skapa dynamiska länkar. Med hjälp av dynamisk redirection så kan taggarna kontrolleras även fast de inte är nära till hands.
_

 -
Tryck "write" och håll sedan telefonen mot taggen. När mobilen vibrerar och animationen spelas upp så har du programmerat din första (av många) NFC taggar!

Kom ihåg att NFC läsaren sitter på lite olika ställen beroende på vilken telefon som du använder. Om du har en Android så sitter mobilens läsare nära mitten av telefonen- och högst uppe bredvid kameran om du har en iPhone.
_
 
Vid beställning av större volymer så kan vi på nfc.nu programmera era taggar på beställning
Tillbaka till blogg